Agenda

04 Okt

Nationaal Tuinbouwcongres

Op welke manier stimuleren we de biodiversiteit in en rondom onze tuinbouwgebieden momenteel? Wat gaat goed en waar lopen we tegenaan? De tuinbouwketens zijn technologisch sterk en een groeiend aantal veredelaars, toeleveranciers en kwekers  weet ook goed gebruik te maken van het potentieel van de natuur.

PlaatsNaturalis in Leiden
Tijd13.30 uur
12 Okt

Voedsel Verbindt LIVE – Leren van eigen data

Op 12 oktober organiseert Voedsel Verbindt het netwerkevent Leren van eigen data. Ondernemers in de voedselketen produceren niet alleen voedsel maar ook data, vaak zonder dat zij dit zelf weten. We kunnen veel leren van die data, maar hoe? Dit netwerkevent helpt je op weg om data te begrijpen en van te leren. Want data is de sleutel een duurzame bedrijfsvoering. Gastheer is Commissaris van de Koning van de provincie Flevoland Leen Verbeek.

PlaatsFood Forum, Floriade in Almere
Tijd15.30 uur
02 Nov

Super Boeren

Hoe zorgen we dat die prachtige Noord Hollandse  producten ook daadwerkelijk in de Noord Hollandse supermarkten, groentewinkels, kaaswinkels en speciaalzaken te koop zijn? Kom op donderdag 2 naar het Super Boeren Event. Hier kunnen lokale boeren en winkeliers elkaar beter leren kennen. Zodat u als boer komt te weten wat de vraag van supermarkten en consumenten is. En u als supermarktondernemer, groenteboer of kaasspecialist weet wat voor prachtige lokale Noord Hollandse producten er zijn, waardoor een vruchtbare samenwerking in de korte keten gemakkelijk kan ontstaan.  Klik hier om je direct aan te melden.

PlaatsMuseum Broeker Veiling Museumweg 2 1721 BW Broek op Langedijk
Tijd14.00 - 18.00 uur
07 Nov

Eiwit Challenge Voedsel Verbindt

Maak kans op € 10.000,- om daarmee jouw product verder tot realisatie brengen. Schrijf je voor 7 november 2023. Klik hier voor meer informatie of om je direct aan te melden.

Plaats
Tijd