Instock

Een derde van het voedsel wordt verspild

Wereldwijd is dat 1,3 miljard ton per jaar! Eten weggooien gebeurt in de gehele voedselketen. Bij Instock willen wij hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten.

Wij halen onverkochte producten op bij alle plaatselijke Albert Heijns en andere producenten.

Denk hierbij aan groente en fruit met een schoonheidsfoutje, brood van een dag oud of vlees en vis simpelweg omdat er een overschot is.

De creatieve Instock chefs maken hier heerlijke gerechten van.

Instock zet voedselverspilling op een nieuwe kaart! Je hoeft niet langer te eten wat de Instock-pot schaft, maar je hebt keuze uit acht verschillende gerechten. Deze acht gerechten verschillen per locatie, want de chefs in Amsterdam, Den Haag en Utrecht hebben er hun eigen draai aan gegeven.

Wil je onze missie supporten? Kom eten bij Instock

Reserveer een tafel in één van onze restaurants, geef ons kookboek cadeau, drink een Pieper Biertje of proef de geredde hapjes bij onze foodtruck die door het hele land rijdt. Je kunt Instock ook inhuren voor eigen evenementen!

Wij doen dit niet alleen.

Samen met jou zetten wij voedselverspilling op de kaart. Doe mee! Red niet alleen eten bij Instock, maar ook uit je eigen koelkast. Ga aan de slag met conserveren met Instock Cooking, volg ons op social media of lees tips & tricks in onze blogs.

Bekijk de website
Mail Instock