Schrijf je nu in voor de Innovatieprijs Wij.land

Een prijsvraag voor het beste businessplan voor innovatie in het westelijk veenweidegebied. Waarom deze prijsvraag?

Het veenweidegebied staat voor grote uitdagingen: bodemdaling, kringlooplandbouw, klimaatakkoord en stikstofcrisis hebben mogelijk grote gevolgen voor boeren én burgers in het gebied. Maar de toegenomen aandacht voor lokaal voedsel, recreatie en vakantie dicht bij huis, biodiversiteit en natuur biedt ook kansen.

Wij.land stimuleert duurzaam ondernemerschap dat ecosystemen beschermt en herstelt. Door middel van deze prijsvraag roepen we jou op om je droomplan te delen. Wie weet win je een van de prijzen om je idee uit te werken!

We zijn op zoek naar een (business)plan of idee waarmee ‘duurzaam verdiend’ kan worden. Nieuwe producten uít het landschap, nieuwe diensten ín en vóór het landschap. Vanwege de expertise van Wij.land moet er verbinding zijn met landbouw en/of natuurbeheer in het veenweidegebied; activiteiten die ook in de stad zouden kunnen plaatsvinden (kantoor op de boerderij, coaching) komen in principe niet in aanmerking.

Geen idee is voor ons te gek! Ga hieronder via de link naar het inschrijfformulier van deze prijsvraag. Mocht je problemen ondervinden, stuur dan een mailtje naar innovatieprijs@wij.land, dan sturen we je het formulier per mail toe. Of kijk snel op https://wij.land/innovatieprijs/