Super Boeren, boer ontmoet supermarkt

Kom donderdag 2 november. naar het Super-Boeren-Event in de Broekerveiling in Broek op Langedijk. Klik hier om je an te melden. Hoe zorgen we dat die prachtige Noord Hollandse en Flevolandse producten ook daadwerkelijk in de lokale supermarkten, groentewinkels, kaaswinkels en speciaalzaken te koop zijn? Hoe kunnen we de korte keten in Noord-Holland en Flevoland versterken?

Save the date:
donderdag 2 november 14.00 – 18.00 uur

Hoe zorgen we dat die prachtige Noord Hollandse en Flevolandse producten ook daadwerkelijk in de lokale supermarkten, groentewinkels, kaaswinkels en speciaalzaken te koop zijn? Hoe kunnen we de korte keten in Noord-Holland en Flevoland versterken?

Dit komt allemaal aan bod op donderdag 2 november tijdens het Super Boeren Event. Hier kunnen lokale boeren en winkeliers elkaar beter leren kennen. Zodat u als boer komt te weten wat de vraag van supermarkten en consumenten is. En u als supermarktondernemer, groenteboer of kaasspecialist weet wat voor prachtige lokale Noord Hollandse producten er zijn, waardoor een vruchtbare samenwerking in de korte keten gemakkelijk kan ontstaan.

Het gaat een inspirerende middag worden. Met een markt waar aanbieders en vragers elkaar ontmoeten en waar je lokale producten kunt proeven. Met inspirerende sprekers over wat je als chefkok met seizoensgebonden lokale producten kunt doen en over hoe boeren en supermarkten op andere plekken al samenwerken. En natuurlijk is dit een mooi moment om te netwerken en heerlijke lokale producten te ontdekken.

De locatie is Broekerveiling in Broek op Langedijk. De inschrijving start na de zomer. Zet nu alvast de datum in uw agenda: dinsdag 2 november 14.00 – 18.00 of klik hier om je alvast aan te melden

Heeft u ideeën of wensen voor het event, of wilt u, als aanbieder van een lokaal product, standhouder zijn, neem dan even contact op via info@voedselverbindt.nl