Transitie van dierlijke naar plantaardige eiwitten

Op 29 september 2022 organiseert Voedsel Verbindt het netwerkevent over de Proteïn Shift in ons Voedsellandschap. Dé transitie van dierlijke naar plantaardige eiwitconsumptie.

In het Voedsellandschap van Flevoland en Noord-Holland zetten ondernemers zich maximaal in voor de zoektocht naar productie en afzet van regionale plantaardige eiwitten. Ons doel is een eerlijk verdienmodel voor de boer, korte ketens, een voedsellandschap met duurzame bodems, goede waterkwaliteit en gevarieerde biodiversiteit. Dit netwerkevent helpt je op weg om ook meer plant-aardig te ondernemen, want dit is de sleutel voor toekomstbestendige agri&food bedrijven.

We nodigen je van harte uit voor deze Voedsel Verbindt LIVE netwerkbijeenkomst om jouw collega’s binnen het voedselsysteem te ontmoeten. Samen met de wetenschap, kennisinstellingen, beleidsbepalers en ondernemers stimuleren wij Proteïn Shift initiatieven. Laat je inspireren dor de praktijkvoorbeelden die worden gepresenteerd, neem kennis van de  stand van de wetenschap en het huidige beleid.

Klik hier om je aan te melden.