Uitnodiging inspiratiesessie Circulaire Horeca

De gast verwennen met regionale producten op zijn bord en kosten besparen op je bedrijfsvoering. Krijg inzicht in hoe je dat doet met de circulaire horecascan. Meer circulaire prikkels in je horecabedrijf brengen is een recept voor succes. Het staat uitgebreid op het menu van deze inspiratiesessie. En, de provincie stelt maar liefst 25 scans (gratis) beschikbaar. Lees snel verder.

Wanneer Nederlanders uit eten gaan, willen zij steeds vaker duurzaam genieten. Het is lekkerder, als je weet dat producten afkomstig zijn uit je eigen omgeving en biodiverse (seizoen)groente de boventoon voeren op de kaart. Juist nu is het moment om slim in te spelen op deze vraag. Van duurzame beleving op het bord naar duurzame bedrijfsvoering & kostenbesparing, ook op energieverbruik. Want hoe ga jij om met stijgende inkoopprijzen? Het tegengaan van verspilling van voedsel en het beperken van afval? Ja, ook afval verminderen levert besparing op. We betalen voor de verpakkingen en voor het afvoeren van verpakkingen. Dat zet te denken! Het zijn vragen die steeds relevanter worden in deze tijd van verantwoord handelen en stijgende inkoopprijzen. Het draagt bij aan ‘guilty free’ eten voor de gast en brengt meer efficiency in je bedrijfsvoering. Kortom, het maakt het verhaal rond, of beter gezegd: circulair.

Wanneer

Provincie Noord-Holland en Circulair Westfriesland organiseren 22 november 2021 samen met CREM en Dutch Cuisine een inspiratiesessie over echt koken met streekproducten en circulaire kansen in de horeca. Via deze sessie kom je als horecaondernemer in aanmerking voor een gratis circulaire scan. Met de scan krijg je direct inzicht in circulaire quick-wins in je bedrijf, die goed zijn voor je imago en portemonnee.

Locatie

De inspiratiesessie circulaire horeca vindt plaats bij d’ Oude Waegh, Roode Steen 8, Hoorn.  Klik hier voor een routebeschrijving. Zin om de toekomst te proeven? Aanmelden kan tot 6 november door een e-mail te sturen naar Victor de Lange van CREM  v.delange@crem.nl

Voor Wie?

Deze sessie is enerzijds gericht op horecaondernemers inzicht te geven en een tool aan te bieden om slim te sturen op bedrijfsprocessen. Tegelijkertijd is de sessie interessant voor (chef)koks, vanwege de vertaling naar een duurzame menukaart met inspirerende voorbeelden.

Waarom meedoen?

De inspiratiesessie circulaire horeca: