Verkoop nu je regionale product op de Amsterdams markt

Heeft u weleens overwogen op een (andere) markt te verkopen? Die kans is er nu.   Amsterdammers hebben meer behoefte aan biologische producten op markten. Dat blijkt uit onderzoek. Maar dat aanbod is op veel markten niet zo groot. Veel markten in Amsterdam hebben dus ruimte voor biologische, ambachtelijke of streekproducten.

Per direct plek op het Buikslotermeerplein op zaterdag

Op dit moment is er per direct plek beschikbaar op de zaterdagse themamarkt op het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord. Sinds 1 april 2024 is daar een kleine markt ingesteld voor biologische, ambachtelijke en streekproducten. Er zijn nog 7 marktplaatsen beschikbaar. Brood, kaas en een kraam met biologische groenten en fruit zijn al aanwezig. Verkoopt u andere producten die passen bij het thema? Dan bent u van harte welkom! Dit kan van alles zijn: van lokaal en kleinschalig geproduceerde hapjes, tot houtsnijwerk, handgemaakte sieraden of biologische fruitsiropen.

 

Vereisten

U kunt op de themamarkt op het Buikslotermeerplein komen verkopen als uw producten voldoen aan de Skal-kwalificering of een SPN-keurmerk hebben. Is dit niet het geval? Dan winnen we advies in bij de marktcommissie of uw producten een mooie en passende aanvulling zijn. Om in Amsterdam op de markt te kunnen staan, moet u zich ook inschrijven in het Register Ambulante Handel.

 

Meer weten?

Mail naar marktbureau@amsterdam.nl en vermeld daarbij uw telefoonnummer. Wij bellen u dan op om de mogelijkheden door te spreken. Ook als u meer wil weten over verkoop op een andere markt of dag, kunt u bij ons terecht. Op meerdere markten is ruimte.