Voedsel Verbindt zoekt projectmanager FoodCLIC

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame uitdaging in het hedendaagse voedselsysteem, hier is je kans!   De stedelijke gebieden van Europa staan voor grote uitdagingen met betrekking tot de beschikbaarheid en consumptie van gezond, betaalbaar, veilig en duurzaam geproduceerd voedsel. Dergelijke uitdagingen komen samen in lokale voedselomgevingen, maar worden vaak verwaarloosd door de planners van de openbare ruimte.

FOODCLIC gaat hier bij helpen en is een verbindende schakel tussen wetenschap, beleid en praktijk in acht Europese stadsregio’s (45 steden), waaronder de Amsterdam metropool regio. Zogenaamde voedselbeleidsnetwerken vormen de ruggengraat van dergelijke interfaces.  Interventies in de praktijk worden getest in Urban Living Labs  met actieve participatie van belanghebbenden. Beleidsmakers en stedelijke planners kunnen op basis hiervan een dynamisch en geïntegreerd stedelijk voedselbeleid ontwikkelen.

Ben jij de projectmanager die voor Voedsel Verbindt dit project gaat aansturen? Lees dan snel verder.

Voedsel Verbindt is hard aan het groeien en daarom zijn wij op zoek naar mensen zoals jij. Mensen die betrokken zijn bij de vernieuwing van het voedselsysteem en die van aanpakken weten. Als projectmanager ga jij ervoor zorgen dat wij als metropoolregio toonaangevend zullen zijn in dit project. Implementatie, planning, financiën, voortgang monitoren, aanjagen livinglabs, communicatie, rapporteren en interventies voorbereiden; zijn een integraal onderdeel van deze rol. Wil jij bijdragen aan duurzaam en eerlijk voedsel, dan zijn wij op zoek naar jou!

TAKEN

COMPETENTIES

Wat bieden wij?

We bieden een veelzijdige en een uitdagende baan bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Voor deze functie ben je minimaal 2,5 dagen in de week beschikbaar (0,5 – 0,8 fte). Het salaris is  afhankelijk van opleiding en werkervaring. Start: in september uiterlijk oktober, bij voorkeur zo snel mogelijk. Bereidheid om gedurende langere tijd (twee tot vier jaar) in deeltijd te werken. Thuiswerken is mogelijk.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Daarnaast beschik je over 23 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband, 8% vakantietoeslag en een 13e maand.

Wat is Voedsel Verbindt?

VOEDSEL VERBINDT is een initiatief van de provincies Noord-Holland & Flevoland, onderwijs- en  kennisinstellingen,  NGO’s,  bedrijfsleven en gemeenten. De samenwerking draagt bij aan een duurzaam, regionaal en circulair voedselsysteem, daar gaan we voor! Ons resultaat is een robuuste en gezonde Metropoolregio Amsterdam en omliggende agrarische gebieden. Als projectmanager stagiaire bij Voedsel Verbindt heb je te maken met mensen vanuit de overheid, kennisinstellingen en bedrijven die zich vooral inzetten op voor een duurzaam voedsel systeem. We zijn actief op 6 thema’s:

Voor ieder thema zijn enthousiaste trekkers uit het veld actief.

Lijkt je dit een leuke functie en wil je graag in een Europees project een bijdrage leveren aan een duurzame voedsel keten neem dan snel contact met ons op of stuur een motivatiebrief en CV naar:

Voedsel Verbindt

Carlo Verhart

Programma Manager

Telefoon +31 6 5130 3148

Carlo.verhart@voedselverbindt.staging.tylw.nl

www.voedselverbindt.nl