Circulaire horeca; een recept voor kostenbesparing op je bord

22 Okt

De gast verwennen met regionale producten op zijn bord en kosten besparen op je bedrijfsvoering. Krijg inzicht in hoe je dat doet met de circulaire horecascan. Meer circulaire prikkels in je horecabedrijf brengen is een recept voor succes. Het staat uitgebreid op het menu van deze inspiratiesessie. En, de provincie stelt maar liefst 25 scans (gratis) beschikbaar.

Het is lekkerder, als je weet dat producten afkomstig zijn uit je eigen omgeving en biodiverse (seizoen)groente de boventoon voeren op de kaart. Juist nu is het moment om slim in te spelen op deze vraag. Van duurzame beleving op het bord naar duurzame bedrijfsvoering & kostenbesparing, ook op energieverbruik. Want hoe ga jij om met stijgende inkoopprijzen? Het tegengaan van verspilling van voedsel en het beperken van afval? Wil je echt een volgende stap zetten meld je dan aan door een email te sturen naar  v.delange@crem.nl Wil je meer weten klik dan hier .

Plaats:d'Oude Waegh, Roode Steen 8, Hoorn
Tijd:09.30 - 12.30 uur